Lokalne TemeJavni poziv - Sajam "Jesen u Visokom 2023."

Javni poziv – Sajam “Jesen u Visokom 2023.”

Služba za finansije, privredu, poslovne prostore i ekonomski razvoj na osnovu Programa utroška sredstava za poljoprivredu iz Budžeta Grada Visoko za 2023. godinu broj:02/1-02-96/23 od 30.03.2023.god i Programa utroška sredstava za Podršku biznisu, privrednicima i obrtnicima broj:02/1-02-204/23 od 26.06.2023. godine raspisuje:

JAVNI POZIV

Za podnošenje prijava za suorganizaciju izložbeno prodajnog poljoprivredno prehrambenog sajma “Jesen u Visokom” 2023.

Grad Visoko organizuje 17. Izložbeno prodajni poljoprivredno prehrambeni sajam “Jesen u Visokom” 2023. Predviđen: od 04-06.10.2023. u KSC Mladost Visoko. Predmet javnog poziva je poziv za poljoprivredna udruženja registrovana na teritoriji grada Visoko za iskazivanje interesa za sudjelovanje u zajedničkoj organizaciji Sajma sa Gradom Visoko.

Pravo učešća na Javnom pozivu

Pravo učešća na ovom Javnom pozivu imaju registrovana poljoprivredna udruženja sa sjedištem na teritoriji grada Visoko čiji rad i aktivnosti su usmjerene na razvoj i promociju poljoprivredne proizvodnje.

Realizacija

Sve aktivnosti vezane za suorganizaciju Sajama, plan aktivnosti, implementirat će se nakon okončanja Javnog poziva i potpisivanja memoranduma o saradnji sa Gradom Visoko.

Potrebna dokumentacija za podnošenje prijave na Javni poziv – Uz prijavni obrazac potrebno je priložiti ovjerene kopije:

Rješenje o registraciji
ID – broj
Potvrdu o aktivnom bankovnom računu

Služba za finansije, privredu , poslovne prostore i ekonomski razvoj će službenim putem od Poreske ispostave Visoko pribaviti uvjerenje o izmirenim / neizmirenim poreskim obavezama Udruženja koja apliciraju na ovaj Javni poziv.

 

Način prijavljivanja i rok za podnošenje prijave

Prijavni obrazac sa traženom dokumentacijom, dostaviti u zatvorenoj koverti direktno na Protokol Službe za finansije, privredu, poslovne prostore i ekonomski razvoj Grad Visoko ili poštom na adresu: ul Alije Izetbegovića 12A , 71300 Visoko

Sa naznakom “Ne otvarati – po Javnom pozivu Za podnošenje prijava za suorganizaciju izložbeno prodajnog poljoprivredno prehrambenog sajma “Jesen u Visokom” 2023.

Služba za finansije, privredu, poslovne prostore i ekonomski razvoj Grada Visoko, ul Alije Izetbegovića 12 A Visoko.

Rok za podnošenje prijava na javni poziv je 7 dana od dana objavljivanja na web stranici Gradske uprave Visoko www.visoko.gov.ba i oglasnoj ploči Gradske uprave Visoko.

Napomena:
Dodatne informacije po ovom Javnom pozivu mogu se zatražiti putem telefona: 032/732 512 ili 032/ 732 516 svakim radnim danom od 12:00 do 13:00 sati ili elektronskim putem na e-mail: esaltervisoko@gmail.com.

Prijavni obrazac može se preuzeti u prostorijama Gradske uprave Visoko na protokolu šaltera Službe za finansije, privredu, poslovne prostore i ekonomski razvoj.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE