Lokalne TemeJavna rasprava o Nacrtu budžeta i Nacrtu odluke o izvršenju budžeta za...

Javna rasprava o Nacrtu budžeta i Nacrtu odluke o izvršenju budžeta za 2024. godinu

Građanima Visokog, Gradskim vijećnicima, radnim tijelima Gradskog vijeća, izvršnim tijelima Grada, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim drugim na koje se odnosi, da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za finansije, privredu,poslovne prostore i ekonomski razvoj oglašava i upućuje javni poziv za:

JAVNU RASPRAVU O NACRTU BUDŽETA GRADA VISOKO ZA 2024. GODINU I NACRTU ODLUKE O IZVRŠENJU BUDŽETA GRADA VISOKO ZA 2024. GODINU

Gradsko vijeće Visoko je na 33. sjednici, održanoj 30.11.2023. godine Zaključcima br. 02/1-02-326/23 i 02/1-02-327/23 od 30.11.2023. godine, usvojilo Nacrt budžeta Grada Visoko za 2024. godinu i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta Grada Visoko za 2024. godinu, te iste uputilo u javnu raspravu u trajanju od 15 dana.

Uvid u Nacrt budžeta Grada Visoko za 2024. godinu i Nacrt Odluke o izvršenju budžeta Grada Visoko za 2024. godinu moguće je izvršiti na web stranici Gradske uprave u sekciji Grad-Budžet, a dostupni su i u Službi za finansije, privredu, poslovne prostore i ekonomski razvoj.

Primjedbe, prijedloge i sugestije na utvrđene Nacrte možete dostaviti Službi za finansije, privredu, poslovne prostore i ekonomski razvoj najkasnije do 15.12.2023. godine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE