Jasmin Hasandić – Povelja Univerziteta u Sarajevu prvog ciklusa na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije

U sarajevskom Domu mladih jučer je upriličena 16. svečana promocija 5.088 diplomanata i magistranata fakulteta i akademija Univerziteta u Sarajevu (UNSA), najvećeg i najstarijeg univerziteta u Bosni i Hercegovini.

U okviru svečanosti predstavljeno je i 200 dobitnika posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu i to dobitnika zlatne značke, srebrne značke i Povelje Univerziteta u Sarajevu.

Visočki dobitnici posebnih priznanja Univerziteta u Sarajevu su Nejra Mlačo, Edina Ibrišević, Amina Karavelić, Nermana Arnautović, Jasmin Hasandić, Dalila Alibegović i Lamija Aždahić te Adna Omanović iz Lješeva, bivša učenica Gimnazije Visoko.

Jasmin Hasandić – Povelja Univerziteta u Sarajevu prvog ciklusa na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije

“Moj cilj tokom prvog ciklusa studija bio je steći što više znanja koje ću moći upotrijebiti u praktičnom radu. Velika mi je čast što sam dobio priznanje najboljeg diplomanta na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije, Povelju Univerziteta u Sarajevu, te me ovo priznanje dodatno motivisalo da nastavim ka ostvarenju svog cilja i na masteru. Kada s ove tačke gledišta razmišljam o mom trogodišnjem fakultetskom obrazovanju jako sam sretan, te godine su bile ispunjene srećom, zadovoljstvom i zauvijek će mi ostati u lijepom sjećanju. Moram napomenuti da bez moje porodice ne bih bio ono što sam sada i ovim putem im se zahvaljujem. Želio bih poručiti budućim generacijama da ne odustaju od svojih ciljeva i da nam znanje niko ne može nikada oduzeti.”