Ja sin sam tvoj zemljo

Liješeva je 23.09.2018. godine pokazala SNAGU NARODA i prisustvovala je skupu SDA Visoko na kojem su predstavljeni kandidati za sve nivoe vlasti!

Na skupu je istaknuto da kandidati SDA Visoko nisu babini sinovi, niti lokalni moćnici, oni su ljudi koji su kroz život Božijim odredbom i ličnim zalaganjem uspjeli izgraditi zavidne biografije! To su kandidati koji dolaze iz radničkih porodica, to su kandidati koji dolaze iz naroda!

Predsjednik OO SDA Visoko i kandidat za Predstavnički dom Parlamenta FBIH Mirza Ganić u svom izlaganju pored obrazloženja za važnost izlaska na izbore i davanju podrške Stranci Demokratske akcije, osvrnuo se i na aktuelni problem s kojim se suočava džamija u Liješevi uslijed povečanih padavina i izljevanja potoka, te obećao podršku Ze-Do kantona ovom projektu u iznosu cca 25.000,00KM.

Narod iz Liješeve je prepoznao naše iskrene namjere, a što je bilo sasvim lahko, jer su naša srca iskrena! Mi smo trajno opredjeljeni za borbu protiv zla!!!

MI IZDATI NE ZNAMO!

#SNAGA NARODA

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.