SportNogometIzgradnja novih sportskih sadržaja započela rušenjem nefunkcionalnog objekta

Izgradnja novih sportskih sadržaja započela rušenjem nefunkcionalnog objekta

Rušenjem objekta “boćanje”, koji već jako dugo ne služi u svrhu naziva, kao ni u bilo koje druge sportske svrhe, započela prva faza izgradnje objekata za  nedostajuće sportske sadržaje.

Idejnim projektom, na mjestu ove lokacije planirana je gradnja modernih svlačionica za postojeći teren sa vještačkom travom i teren čija je gradnja u planu, te spa-centar sa svim pratećim sadržajima kao što su: trim kabinet, sauna, jacuzzi itd.
Pored ovog objekta, bio bi sagrađen čvrsti objekat sa terenom čija je podloga (supersoft dopio idr.) prilagođena za više sportova kao što su mali nogomet, rukomet, košarka i tenis.

U skladu sa mogučnostima objekta, dio (terasa) bi bio prilagođen komercijalnoj upotrebi na bazi caffea sa pogledom na pomočni teren, odakle bi posjetioci vrlo ugodno mogli posmatrati utakmice, treninge itd.

nkbosna.ba/Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE