Izgled palca otkriva kakvi ste u vezi – romantični, suzdržani ili..

Palac može izgledati na tri načina, ovisno o dužinama prve i druge polovine

Ljudi od davnina osjete uzbuđenje na sami spomen čitanja iz dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac na rukama imate, jer upravo to navodno otkriva kakvi ste u ljubavnim vezama – jeste li romantičar koji partnera stavlja na prvo mjesto ili ste pomalo distancirani i suzdržani.

 

Palac može izgledati na tri načina, ovisno o dužinama prve (gornje) i druge polovice:

 

Prva polovica palca je duža od druge

 

Vi ste vrlo vjerni i izuzetno strastveni. Kada ste zaljubite, znate postati pomalo opsjednuti tom osobom. Tada nije nimalo neobično da zanemarite svoj dosadašnji život, na primjer, studij, karijeru…

 

Vi jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uznemirite ako vam ne odgovori na poziv ili SMS. Međutim, bilo bi dobro da malo smirite strasti jer bi svojim ponašanjem partnera mogli prestrašiti i otjerati od sebe.

 

Prvi i drugi dio palca su jednaki

 

Za vas se može reći kako ste dobri u planiranju i imate specifičan pristup koji vam olakšava put prema postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, vi znate kako ostati mirni i hladne glave. Jednaki ste i u ljubavnoj vezi.

 

Vrlo ste objektivni u prosudbi partnerovih osjećaja. Vi zbog emocija nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život. Taj vaš karakter uzrokuje da sporije napredujete u ljubavnoj vezi što na kraju može dovesti do složenog odnosa.

 

Prva polovica je kraća od druge

 

Vi ste iskrena i pouzdana osoba, i imate jako dobru moć zapažanja. Prije nego poduzmete bilo kakvu akciju, vi ćete najprije dobro sve promotriti i razmisliti o svemu, vi ne srljate ni u šta. To se, naravno, odražava i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, obično obuzdavate svoje osjećaje, otkriva Mystical Raven.

 

Pogledajte na što obratiti pažnju i u videu:

 

 

(24sata.hr)