Lokalne TemeSportIzbor najboljih u Visokom 10. marta, a na nivou ZDK 24. marta

Izbor najboljih u Visokom 10. marta, a na nivou ZDK 24. marta

Sportski savez Visokog obavještava javnost da će se svečana manifestacija “Izbor najuspješnijih sportista i sportskih radnika Grada Visoko za 2020. godinu” održati 10.03.2021. godine u 18.00 sati u Kulturnom centru Altindag-Visoko. Zbog pandemije COVID-19 manifestacija će se održati sa ograničenim brojem (do 50 prisutnih), uključujući dobitnike nagrada.

Finalna večer manifestacije “Izbor sportiste Zeničko-dobojskog kantona za 2020. godinu” biće održana 24. marta 2021. godine, u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, s početkom u 18 sati. Ekipa “Naše riječi” već radi na pripremi časopisa “ZE-DO sport” u kojem će biti predstavljeni ovogodišnji dobitnici priznanja za najbolje sportiste, trenere, sportske radnike, klubove…kao i specijalnih priznanja za revitalizaciju sporta, za razvoj školskog sporta, plakete za životno djelo i prijatelje sporta. Manifestacija će biti održana u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama i preporuka kriznih štabova. Organizator manifestacije je NIPD Naša riječ, a generalni pokrovitelj Vlada Zeničko-dobojskog kantona.

Visoko.co.ba/Redakcija


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE