NaslovnicaZDKPolitikaBelmin Zukan ...

Belmin Zukan u novom sazivu Predsjedništva KO SDP BiH ZDK

Sinoć je u prostorijama SDP Zenica održana konstituirajuća sjednica Kantonalnog odbora SDP BiH ZDK. Kantonalni odbor je, po zaključku Konferencije, verifikovao rezultate izbora za Kantonalni odbor, Nadzorni odbor i Predsjednika kantonalne organizacije.

Na dnevnom redu osim verifikacije našao se i izbor sekretara i predsjedništva kantonalne organizacije. Za sekretara kantonalne orgnaizacije je izabrana Marina Mujkanović. Nakon što je Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o organizovanju i radu KO SDP BiH ZDK broj članova Predsjedništva smanjen sa 21 na 17 izabrano je novo Predsjedništvo na prijedlog novoizabranog Predsjednika KO SDP BiH ZDK, Mirsada Mahmutagića.

Predsjedništvo Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK do 2023. godine će činiti:

 1. Mirsad Mahmutagić – predsjednik;
 2. Marina Mujkanović – sekretar;
 3. Rifat Delić – predsjednik Kluba zastupnika u Skupštini ZDK;
 4. Halilović Amir;
 5. Bečić Armina;
 6. Pašić Danijel;
 7. Jelaković Armina;
 8. Zukan Belmin;
 9. Petrović Radoslav Raco;
 10. Kršić Boban;
 11. Filipović Nadežda;
 12. Zamboni Svjetlana;
 13. Franjić Zdenko;
 14. Karajbić Elvir;
 15. Husejnagić Munib;
 16. Begić Jasminka;
 17. Aletović Vinka.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.