NaslovnicaZDKPolitikaIzabrano novo...

Izabrano novo rukovodstvo Foruma žena GO SDP BiH Zenica

U Velikoj sali Gradske organizacije SDP BiH Zenica, održana je Izvještajno-izborna Konvencija FOŽ-a GO SDP BiH Zenica na kojoj su delegatkinje birale novo rukovodstvo. Izvještaj o radu između dvije Konvencije podnijela je dosadašnja predsjednica Dijana Čerim,a za novu predsjednicu FOŽ-a GO SDP BiH Zenica izabrana je Fatima Pašić, dok je za njenu zamjenicu izabrana Dajana Borojević.Također,delegatkinje su izabrale i dvanaestočlano Predsjedništvo Foruma žena.

Konvencija je usvojila nekoliko bitnih dokumenata za rad i odlučivanje,a završnim riječima obratila se i novoizabrana predsjednica FOŽ-a GO SDP BiH Zenica navodeći da je potrebno raditi na jačanju organizacije Foruma, razvijajući pratnerske odnose i mreže aktivizma sa ostalim Forumima žena SDP-a širom BiH kao i nevladinim organizacijama, te pozvala sve članice da se aktivno uključe u rad Foruma, kako bi zajedničkim snagama ostvarile postavljene ciljeve i zadatke.

Fatima-Timka Pašić rođena je u Zenici 08. 05. 1987. godine. Po zanimanju je magistar ekonomije. Titulu i zvanje stekla je na Univerzitetu u Zenici.

 

Visoko.co.ba/GO SDP BiH Zenica

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.