Home Foto Korner Iza svakog od nas stoji jedan od nas

Iza svakog od nas stoji jedan od nas

0
Iza svakog od nas stoji jedan od nas
Članovi i prijatelji redakcije Visoko.co.ba uvijek jedni uz druge...

Povodom redizajniranja stranice i izmjena, koje su napravljene tokom prethodnih dana, članovi i prijatelji redakcije Visoko.co.ba večeras su prisustvovali okupljanju u popularnom visočkom VIP Pub-u.
Okupljanje članova i prijatelja redakcije svojevrsna je zahvalnica svima njima za sav trud i rad koji su uložili radeći, kroz dugi niz godina, za portal Visoko.co.ba te je, simbolično, ovo dugo očekivano okupljanje upriličeno upravo na dan kada je portal “obukao” novo ruho. Također, ovo okupljanje imalo je za cilj da se na jednom mjestu nađu svi članovi i prijatelji, od onih najstarijih, koji su i pokrenuli Visoko.co.ba davne 1998. godine, do onih najmlađih, koji danas uče i polagano preuzimaju odgovornosti u radu portala.

Ono što su članovi i prijatelji redakcije poručili, kroz večerašnje okupljanje, jeste da će i dalje ustrajati u radu, kako bi građanima pružili objektivnu i istinitu sliku svega onog što se, kroz razne događaje veže za grad Visoko i njegove stanovnike, kao što su to činili i kroz gotovo dvije decenije svog rada.

Naravno, okupljanju su doprinijeli i sponzori koji su omogućili ovakav sastanak članova i prijatelja redakcije Visoko.co.ba, a to su VIP Pub i Galerija Kovo, te im se ovom prilikom zahvaljujemo.

Nadamo se da ćete i ubuduće biti naši vjerni gosti i čitaoci, u potrazi za informacijama iz Visokog i okoline, te vam se svima zahvaljujemo na podršci i vjernosti.

 

Komentari

komentara