BiHIz SDP-a odgovorili na Izetbegovićev komentar o sastanku u destileriji

Iz SDP-a odgovorili na Izetbegovićev komentar o sastanku u destileriji

Na izjavu Bakira Izetbegovića u kojoj je rekao kako su se predstavnici Osmorke, muslimani, odazvali sastanku u Dodikovoj alkoholnoj destileriji, reakcije iz SDP-a na društvenim mrežama.

Predsjednik SDP-a kaže da mu je žao što su povrijedili vjerska osjećanja lidera SDA te poručio da ga neće podsjećati da su se i njih dvojica sastajali u restoranima.

Kaže da Izetbegovića možda boli to što je Dragan Čović izignorisao njegov poziv na burek, a odazvao se na naš i došao u Konjic.

A SDP-ovi federalni parlamentraci Aner Žuljević i Damir Mašić na društvenim mrežama obratili su se lideru SDA podsjećajući ga na to da je i on u mostarskoj vinariji potpisao, kako Mašić navodi, ponižavajući mehanizam koordinacije kojim je ulogu kantona i entiteta izjednačio s državom.

Visoko.ba/federalna.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE