NaslovnicaBiHIz NiP-a reag...

Iz NiP-a reagirali na listu predloženih ambasadora

Na prijedlog 14 novih ambasadora Bosne i Hercegovine, koji je sačinio član Predsjedništva BiH Denis Bećirović, reagirali su iz Naroda i pravde. Zastupnica u Zastupničkom domu Bosne i Hercegovine članica Naroda i pravde Mia Karamehić-Abazović oglasila se na Twitteru.

“Radi objektivnog informiranja javnosti želim naglasiti da spisak potencijalnih diplomatskih imenovanja koji jučer i danas cirkulira u medijima nije produkt konačnog dogovora koalicionih partnera”, napisala je Karamehić-Abazović i naglasila:

“Ne želim špekulirati ko je, i s kakvim ciljem plasirao navedeni spisak u javnost ali on, izuzev uvaženog kolege Bašića, ne odražava viziju Naroda i Pravde o tome kako bi DKP mreža BiH i njeni najznačajniji predstavnici trebali izgledati.”

Visoko.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.