Lokalne TemeCrna HronikaIz GSS Sarajevo obavijestili kolege u Visokom da pregrade rijeku jer postoji...

Iz GSS Sarajevo obavijestili kolege u Visokom da pregrade rijeku jer postoji mogućnost da tijela mladića iz Sarajeva doplutaju Bosnom

U Sarajevu je u toku akcija spašavanja dvije osobe koje su rano jutros upale u rijeku Miljacku, prenosi Dnevni Avaz.

U veliku akciju pregledanja cijelog riječnog korita uključene su brojne policijske, vatrogasne i spasilačke ekipe koje tragaju za dvojicom muškaraca koji su upali u Miljacku.

U MUP-u KS je rečeno da je jedan muškarac jutros oko 2.30 sati upao u nabujalu Miljacku, nakon čega je drugi skočio za njim da ga spasi. Potom im se obojici gubi svaki trag.

Prema neslužbenim informacijama i prema pisanju Dnevnog Avaza, u Miljacku su upali vlasnik i konobar kafića “Argelini” koji se nalazi na Dolac Malti u Sarajevu.

Iz GSS stanice Sarajevo obavijestili su svoje kolege u Visokom da pregrade rijeku jer postoji mogućnost da tijela unesrećenih doplutaju Bosnom.

U potragu su uključeni i čamci Rafting kluba “Tudup” iz Konjica, koji su znatno prilagođeniji brzoj vodi. Potraga za mladićima se nastavlja.

visoko.ba / source.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE