NaslovnicaBiHPrivredaIuteCredit ot...

IuteCredit otvorio podružnicu na Ilidži Sarajevo

Misija IuteCredita jeste pružiti svojim klijentima izvrsno iskustvo u ličnim financijama, i pri tome premašiti očekivanja svojih klijenata.

Da bi bili što bliže svojim klijentima, IuteCredit je premjestio svoju poslovnicu u sarajevsku općinu Ilidža, u sami centar, u blizini pijace i autobuskog i tramvajskog terminala, što bliže onima kojima zatrebaju usluge ovog inovativnog fin-techa.

Priliko svečanog otvorenja, predstavnik menadžementa, Jasmin Kukuljac, je rekao: “Naša inovativna digitalna rješenja i brzina kojom našim klijentima obrađujemo zahtjeve za kredit, oduševljavaju naše klijente, a oni su razlog da budemo još bolji sa našim uslugama na tržištu“. Kukuljac je posebno istakao mladi tim koji iz dana u dan pokazuju izuzetnu energiju i zalaganje da bi svakom klijentu osigurali upravo onakav dostojanstven tretman kojim se ovaj inovatni evropski fin-tech ponosi.

IuteCredit u Bosni i Hercegovini je prije nekoliko dana obilježio svoju treću godinu poslovanja, te se izmještanje poslovnice na područje Ilidže uklopilo sa strateškim odrednicama u planovima za rast i razvoj.

Osim Ilidže, IuteCredit ima poslovnice još Novom i Istočnom Sarajevu, kao i u Zenici i Banja Luci, a prije nekoliko dana je svečano otvorena i nova poslovnica u Tuzli, što čini ukupno šest lokacija koje stoje na usluzi klijentima.

IuteCredit BiH, dio grupacije IuteCredit Europe, posluje na bh. tržištu između ostalog i sa svojim proizvodima MyIute i iutePay , a više o mogućnostima financiranja putem ove fin-tech kompanije možete naći na www.iutecredit.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.