Lokalne TemeSportIspunjeni svi preduslovi za sazivanje skupštine NK Bosna, izbor novog predsjednika i...

Ispunjeni svi preduslovi za sazivanje skupštine NK Bosna, izbor novog predsjednika i upravnog odbora

Potpisima kojim su dosadašnji članovi Upravnog odbora NK Bosna podnijeli ostavke na svoje funkcije stekli su se svi potrebni uslovi da predsjednik skupštine kluba Goran Andrijanić sazove novu skupštinu na kojoj će se birati novi predsjednik i novi članovi upravnog odbora, a to će se desiti vjerovatno već naredne sedmice obzirom da prvenstvo počinje polovinom marta i potrebno je izvršiti sve pripreme za narednu polusezonu.

U ovom trenutku NK Bosna je i bez šefa stručnog štaba jer je Esad Selimović sporazumno napustio klub zbog angažmana u inostranstvu, međutim izvor blizak klubu za Visoko.co.ba je potvrdio kako su već obavljeni razgovori sa potencijalnim novim trenerom i kako se čekajući ishod Skupštine vode intezivni razgovori sa igračima na koje klub računa u narednom periodu, a ujedno se priprema transfer lista onih igrača na koje klub više ne računa.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE