Ismar Mataradžija: Inovativna rješenja za „TREN“

Vođeni iskustvom u automobilskoj industriji Tren d.o.o. Visoko počinje kao konsultanska kompanija 2011. godine koja nudi najbolja rješenja za pokretanje, razvoj i unapređenje proizvodnje svojim kupcima.
Ideja za pokretanje proizvodnje automobilskih presvlaka u Visokom se rodila u januaru 2017. godine.
Danas se proizvodnja odvija u Donjoj Vratnici u Visokom, u starim prostorijama Primusa na površini od cca. 1000 m2 .

Priču o “TREN”-u nam donosi Ismar Mataradžija, sin vlasnika Tren d.o.o. i prodajni direktor u ovoj kompaniji;
– “Naš godišnji promet u 2019. godini iznosio je preko 3 miliona KM. Za dvije godine smo se pozicionirali na tržištu, a naši poslovni partneri su Mercedes AMG, Toyota, Renault, Chanel.
U portalu smo VW grupacijei MAGNE.
Osim proizvodnje autopresvlaka proizvodimo i presvlake za namještaj renomiranih firmi u Bosni i Hercegovini. Početkom corona pandemije počeli smo i sa proizvodnjom zaštitnih maski.”

Iza slogan ove kompanije: Inovativna rješenja za tren je tim stručnih ljudi koji svoje znanje i entuzijazam razvijaju prateći zahtjeve tržišta.

– „Nudimo usluge šivanja, krojenja, konsaltinga. Mi smo firma koja se trudi da bude na nivou velikih svjetskih kompanija.
Između ostalog, krajem novembra startamo sa jednim interesantnim projektom, proizvodnjom opreme za pse, za jedan Start Up Business iz Njemačke.
Osim svega rečenog, imam I svoju web stranicu koja je namjenjena za one koji su zainteresovani za coaching i digitalne proizvode na temu business, mindset iself management, napominjem na njemačkom jeziku je sadržaj: https://www.directisko.com/”.- kazao nam je Ismar Mataradžija.

Za više informacija:
tren.ba

Upite možete slati prekonaše web stranice ili direktnona mail: ismar.mataradzija@tren.ba

M.H. – visoko.ba