Ismar Kadić (SDP): Azil za pse u Visokom – kome više vjerujete, svojim očima ili nečijim riječima?

KOME VIŠE VJERUJETE SVOJIM OČIMA ILI NEČIJIM RIJEČIMA?

Molim sve vas da izdvojite par minuta svog vremena i pogledate priloženi materijal.

Ovo što vidite je azil za pse za koji je trenutna vlast za vrijeme mandata (4 godine) izdvojila više od 150 hiljada, a do kraja godine ostaje još da vidimo jer posljednji podaci za ovu godinu su iz trećeg mjeseca.

Ne morate biti neki stručnjaci, a ni majstori za gradnju i ulaganje nego okom građana da li smatrate da su uložena sredstva maksimalno (NE)iskorištena?

VISOKO ZASLUŽUJE VIJEĆNIKE KOJI SU SPREMNI DA ŠTITE INTERESE DRUŠTVA I OBEZBJEDE TRANSPARENTNO I POŠTENO TROŠENJE BUDŽETSKIH (NAŠIH) SREDSTAVA.

"Azil za pse" Visoko

KOME VIŠE VJERUJETE SVOJIM OČIMA ILI NEČIJIM RIJEČIMA ❓❓⚠️Molim sve vas da izdvojite par minuta svog vremena i pogledate priloženi materijal. ⚠️Ovo što vidite je azil za pse za koji je trenutna vlast za vrijeme mandata (4 godine) izdvojila više od 150 hiljada, a do kraja godine ostaje još da vidimo jer posljednji podaci za ovu godinu su iz trećeg mjeseca.Ne morate biti neki stručnjaci, a ni majstori za gradnju i ulaganje nego okom građana da li smatrate da su uložena sredstva maksimalno (NE)iskorištena❓VISOKO ZASLUŽUJE VIJEĆNIKE KOJI SU SPREMNI DA ŠTITE INTERESE DRUŠTVA I OBEZBJEDE TRANSPARENTNO I POŠTENO TROŠENJE BUDŽETSKIH (NAŠIH) SREDSTAVA.🌹7️⃣☑️ #SDPVisoko #Vote

Publicerat av Ismar Kadić Onsdag 21 oktober 2020

Ismar Kadić Facebook stranica