BiHIsak s načelnikom Općine Foča-Ustikolina o sigurnosnoj situaciji, posebno u lokalnim zajednicama

Isak s načelnikom Općine Foča-Ustikolina o sigurnosnoj situaciji, posebno u lokalnim zajednicama

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak sastao se danas sa načelnikom Općine Foča-Ustikolina Mujom Sofradžijom s kojim je razgovarao o sigurnosnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, s posebnim osvrtom na sigurnosnu situaciju u lokalnim zajednicama.

Ministar Isak upoznao je načelnika Sofradžiju o aktivnostima koje poduzima Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova i Federalna uprava policije u pogledu unapređenje sigurnosne situacije u Federaciji BiH.

Posebno je istaknuo kako Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova ima izuzetno dobru saradnju sa gradovima i općinama, a načelniku Sofradžiji je zahvalio što svojim radom i zalaganjem doprinosi razvoju  Općine Foča-Ustikolina s ciljem da ova općina bude još bolje i ugodnije mjesto za život sugrađana te za rad i investiranje.

Načelnik Sofradžija iskoristio je priliku i pozvao ministra Isaka u službenu posjetu Općini Foča-Ustikolina. Također je pohvalio brojne aktivnosti koje poduzima ministar Isak, a posebno je istaknuo važnost usvajanja zakona koji će doprinijeti poboljšanju sigurnosne situacije u BiH, kao i podršku Vlade Federacije BiH razvoju lokalnih sredina.

Ministar Isak zahvalio je načelniku Sofradžiji na pozivu i istaknuo da će se rado odazvati posjeti – saopćeno je iz Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova.

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE