NaslovnicaBiHPolitikaIsak prisustv...

Isak prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana policije MUP-a TK

Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom zanimanju, poručio je Isak

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak sa svojim saradnicima prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obilježavanja 22. maja Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Uspjesi i dobri rezultati

– U ime Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova upućujemo vam iskrene čestitke povodom Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, sa željom da i dalje postižete uspjehe i dobre rezultate u ispunjavanju vaših zadataka. Na Dan policije, ali i svakog dana sa posebnim poštovanjem trebamo se sjetiti svih pripadnika MUP-a, koji su svoje živote dali za slobodnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu. Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom zanimanju i da ćete težiti očuvanju mira i stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane Tuzlanskog kantona – kazao je Isak.

Učenje fatihe i minuta šutnje

Učenjem fatihe i minutom šutnje delagacija Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova predvođena ministrom Ramom Isakom odala je počast ubijenoj tuzlanskoj mladosti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.