BiHPolitikaIsak i Konaković o sigurnosnoj situaciji i saradnji u oblasti pružanja međunarodne...

Isak i Konaković o sigurnosnoj situaciji i saradnji u oblasti pružanja međunarodne pravne pomoći

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak sastao se danas s ministrom vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedinom Konakovićem sa kojim je razgovarao o aktuelnoj sigurnosnoj i političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Isak je informisao Konakovića o sigurnosnoj situaciji u Federaciji Bosni i Hercegovine te aktivnostima koje poduzima Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova (FMUP) kada je riječ o unaprjeđenju sigurnosnog sistema.

Zaključeno je kako će Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova posebno unaprijediti saradnju u oblasti pružanja međunarodne pravne pomoći.

Jedna od tema razgovora bila je i aktuelna politička situacija u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz FMUP-a.

Fena / Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE