NaslovnicaZDKInterventna s...

Interventna spasilačka služba Zenica obradovala mališane JU “Dom-porodica” Zenica

Članovi interventne spasilačke službe (ISS) Zenica su tokom dana svojim programom obradovali mališane iz JU “Dom-porodica” Zenica.

ISS Zenica ove godine je imao poseban zadatak – da dovede Djeda Mraza djevojčicama i dječacima na rijeci Bosni. U kostimima Djeda Mraza, članovi ISS Zenica su doplovili u spasilačkom čamcu na obalu rijeke Bosne kod Jalijskog mosta i podijelili radost sa mališanima.

“Organizovali smo se sa SRK “Bosna” kako bi obradovali mališane. Sredstva smo prikupili između sebe. Bio je izazov u ovakvim uslovima doći, ali smo se potrudili da izmamimo osmijeh na lice mališana” rekao je Tarik Džidić iz ISS Zenica.

Direktorica JU “Dom-porodica” Draženka Subašić je istakla da ovakve akcije mnogo predstavljaju djeci.

“Kao što ste vidjeli pričamo divne priče sa svojim prijateljima u Zenici. Vjerovatno imamo jedini čast u BiH da nas posjeti vodeni Djeda Mraz zahvaljujući SRK “Bosna” i Interventnoj spasilačkoj službi Zenica. Hvala im što su, iako vrijeme nije idealno, odlučili da obraduju djecu.”

 

Visoko.co.ba/Zenicablog.com

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.