Interesantan izazov: Završi pjesmu i snimi spot sa Frenkijem

Online muzičko takmičenje “Are you open to challenge?“ koje je Tuborg pokrenuo u saradnji sa Frenkijem aktuelno je još do 18. aprila.

U ovom zanimljivom izazovu zadatak je završiti pjesmu, čiji je početak i refren napisao Frenkie, i to na način da se na zadani beat napišu nove rime, odnosno odrepa novi tekst koji će ustvari biti nastavak pjesme.

U izazovu mogu učestvovati sve zainteresirane punoljetne osobe na način da snime video kako repaju, objave ga na svom Instagram profilu u vidu posta ili u storyja, uz obavezno tagovanje Tuborgovog i Frenkijevog Instagram profila , kako bi prijava bila vidljiva.

Broj prijava raste svakim danom i trenutno je u konkurenciji 58 prijedloga. Novi su još uvijek dobrodošli do kraja takmičenja, a pravila možete pronaći na zvaničnom Instagram profilu Tuborga. Izbor pobjednika je 22. aprila, a onaj koji svojim rimama uspije najbolje začiniti Frenkijev beat, dobija priliku da sa njim snimi zajedničku pjesmu i spot.

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.