NaslovnicaLokalne TemeII ljetna ško...

II ljetna škola Franjevačke klasične gimnazije Visoko

„Znam – hoću – mogu!“ naziv je II ljetne škole Franjevačke klasične gimnazije Visoko, koja je počela ove sedmice i trajat će do subote 11.jula. Ljetna škola namijenjena je učenicima sedmih, osmih i devetih razreda osnovne škole, a tokom ljetne škole učenici borave u Konviktu Franjevačkog samostana u Visokom, dok su planirani i brojni izleti i obilasci, tako da će učenici ove godine u sklopu izleta obići Kraljevu Sutjesku, Kreševo, Fojnicu, lokalitet Mili, a u poslijepodnevnim satima planirane su sportske i slobodne aktivnosti. Pretposljednjeg dana, u petak, učesnici ljetne škole obići će i Sarajevo, kao i Termalnu rivijeru na Ilidži, a svečanost dodjele diploma polaznicima planirana je za subotu, kada se i završava ovogodišnja ljetna škola.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.