IGM Visoko predstavio stambeni objekat sa 50 stambenih jedinica

Kompanija IGM Visoko je domaći i vodeći proizvođač cigli, stiropora i aluminijske PVC stolarije. Posjeduje jednu manju drvnu industiju, pogon za proizvodnju pločastog namještaja, IGM trgovinu sa materijalima za izgradnju, uređenje i održavanje doma i građevinska operativa su ono čime se ova kompanija bavi.

Na ovogodišnjem sajmu ZEPS 2015 predstavili su svoja prepoznatljiva rješenja kompletna ili parcijalna za oblast energetske efikasnost. Tri skupine ovakvih proizvoda su izloženi na sajmu, a to su cigla ili Ekoterm blok koji ima poboljšane karakteristike u odnosu na klasični blok, Ekopor – stiropor i Perfecta PVC stolarija svjetski poznatih i renomiranih proizvođača, koja garantuje vrhunski kvalitet njihovih proizvoda.

Ove tri skupine proizvoda bilo da se primjenjuju zajedno na objektima ili individulano, garantuju uštede, smanjenje troškova u grijanju i hlađenju korisnicima.

Posebnu pažnju na sajmu da li su predstavljanju novoizgrađenog stambenog objekta u Visokom. “Ovaj stambeni objekat posjeduje 50 stambenih jedinica razvrstanih u dvije lamele. Veličine stanova kreću se od 47m2 do 91m2, sa dvadestedva garažna mjesta. Visoko zbog svoje blizine Zenici i Sarajevu i svojih turističkih ponuda sve više privlači građanstvo, kao mjesto mirnijeg življenja zbog toga su ovakvi objekti poželjni i traženi. Cijena stanova kreće se od 1.300 KM sa PDV-om”, kaže u razgovoru za Akta.ba Adnan Imamović, referent za marketing i informacione tehnologije u firmi IGM Visoko, koja je jedan od izlagača na sajmu ZEPS 2015 u Zenici.

Ono što je misija IGM kompanije je kontinuirano unapređenje uslova života i stanovanja, proizvodnjom i  izgradnjom te prometom najkvalitetnijih i najekonomičnijih te međunarodnim standardima certificiranih građevinskih i njima srodnih proizvoda kao i usluga, radi maksimalnog  zadovoljstva kupaca i uposlenika te zajednice.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.