IGM-u priznanje za kolekciju sigurnosnih vrata na ovogodišnjem Zeps-u

Industrija građevinskog materijala IGM Visoko danas posluje kao društvo ograničene odgovornosti. Posjeduje stogodišnju tradiciju u prozvodnji ciglarskih proizvoda, stečeno iskustvo i prepoznatljivi kvalitet primjenili su i na ostale glavne djelatnosti: proizvodnju EPS izolacije (stiropor op.a), proizvodnju AL-PVC stolarije, pogon za preradu i obradu drveta, prodajne centre i moderni tržni centar svih roba za gradnju, opremanje, uređenje doma i stanogradnju.

igm-zeps-1Ova kompanija kao učesnik ovogodišnjeg  23.Generalnog bh sajma Zeps, dobitnik je priznanja za kolekciju proizvoda sigurnosnih vrata.

„Iako smo ovaj inače najmlađi segment našeg poslovanja započeli još prije dvije godine i već tada se tržištu predstavili sa osnovnom verzijom protuprovalnih vrata, ovo priznanje zapravo nas je sada i formalno svrstalo u red ozbiljnih proizvođača nekoliko vrsta sigurnosnih vrata. Usudio bih se kazati da smo proizvođač koji tržištu nudi najkompletniji asortiman visoko kvalitetnih sigurnosnih vrata.

Konkretno, na sajmu smo predstavili čak 8 vrsta sigurnosnih vrata: Standardna i osnovna protuprovalna vrata, Delux protuprovalna vrata sa poboljšanom finom obradom i elegantnim rješenjima, Kombinovana sigurnosna vrata koja su zapravo vrata 2 u 1 (protuprovalna i protupožarna), Puna protupožarna vrata EI90, Poluostakljena protupožarna vrata EW60, Ostakljena protupožarna vrata EI90, Haustorska ulazna vrata s elektroprihvatnikom i konačno, Neprobojna protuprovalno protupožarna kao vrata koja nude zaštitu od provale, požara i dima kao i proboja metaka upotrebom vatrenog oružja.“

igm-zeps-3Adnan Imamović, referent za marketing i informacione tehnologije u IGM Visoko za Visoko.co.ba pojasnio je kako se radi o jako kvalitetnim vratima čije karakteristike garantuju atesti i zahtjevi važećih standarda i propisa iz pripadajućih oblasti te naglasio dobru saradnju IGM-a sa ovlaštenim institutom za zaštitu od eksplozije i požara INZA Sarajevo i Mašinskim fakultetom u Sarajevu.

igm-zeps-2

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.