IGM – Kvalitet s kojim pičinje i završava gradnja i opremanje

Gradnja, Opremanje, Uređenje, Održavanje – Sve za Vaš dom!

Sve naše proizvode ali i sve ostale koji su u vezi sa gradnjom, opremanjem, uređenjem ili održavanjem možete kupiti u nekoliko naših prodajnih centara. Posjedujemo objekte od Tržnog centra, preko prodavnica, marketa i stovarišta na ukupno 6 različitih lokacija.

 

 

Industrija građevinskog materijala IGM Visoko danas posluje kao društvo ograničene odgovornosti. Posjedujemo stogodišnju tradiciju u prozvodnji ciglarskih proizvoda, stečeno iskustvo i prepoznatljivi kvalitet primjenili smo i na naše ostale glavne djelatnosti: proizvodnju EPS izolacije, proizvodnju AL-PVC stolarije, pogon za preradu i obradu drveta, prodajne centre građevinskim materijalima i stanogradnju. Društvo je u vlasništvu domaćih fizičkih lica.

NAŠA MISIJA

Naša misija je kontinuirano unapređenje uslova života i stanovanja, proizvodnjom i  izgradnjom te prometom najkvalitetnijih i najekonomičnijih te međunarodnim standardima certificiranih građevinskih i njima srodnih proizvoda kao i usluga, radi maksimalnog  zadovoljstva kupaca i uposlenika te zajednice.

NAŠA VIZIJA

Osnovi naše vizije su opstajanje na putu razvoja i budućnosti, na putu egzistencije uposlenih u Društvu i onih koji ga podržavaju te brinu o njegovom opstanku, cijene stečeno iskustvo i tradiciju, čuvaju ugled Društva, stalno nastojeći da isto ostane među najboljim. Dosljedno i kvalitetno sprovodeći misiju, ostati ćemo ugledna i respektabilna građevinska firma, u regionu i šire, firma koja će se isticati kvalitetom procesa i odnosa te kvalitetom proizvoda, zapravo kvalitetom ostvarenih rezultata i najzad kvalitetom povjerenja klijenata i zajednice.

 

igm.ba