IGM d.o.o. Visoko: Pozitivni trend poslovanja nastavljen, ostvaren rast u svim segmentima, planirana nova ulaganja

Redovna godišnja skupština Društva, 19. po redu, održana je 21.06.2019. godine, u prostorijama Industrije građevinskog materijala IGM d.o.o. Visoko.

Članovi skupštine Društva su usvojili sve izvještaje Uprave i Nadzornog odbora te ostalo, pri čemu je poslovanje društva u proteklom period ocijenjeno dobrim da je pozitivni trend poslovanja Društva nastavljen u svim segmentima, planirana su nova ulaganja u 2019. godini u iznosu od 6 miliona, kojim se želi postići jačanje postojećih tehnologija i rad na razvoju novih.

Skupština Društva je potvrdila ispravnost dobrog planiranja Uprave, kvalitetnog rada Nadzornog odbora i svakako okvirni Plan poslovanja u 2019. godini. Bitno je istaći da je poslovni rezultat u 2018.godini bolji od rezultata prethodne godine, a u 2019. godini planiran je rezultat, u kontinuitetu, još boljim.

“Dobar poslovni rezultat, u 2018. godini i nastavak odgovornog rada u 2019.godini, još su vrijedniji i zapaženiji kada se uzmu u obzir vrlo složen ambijent rada i poslovanja, na užem i širem prostoru djelovanja. – kazao je Mustafa Uzunalić, direktor IGM d.o.o. Visoko, obračajući se članovima skupštine Društva, kao završnu riječ iste.

www.igm.ba /FB

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.