Lokalne TemeSportI treći član UO NK Bosna Emir Vračo pismeno podnio ostavku

I treći član UO NK Bosna Emir Vračo pismeno podnio ostavku

Iako je odmah nakon što su to učinili predsjednik Emir Bijedić i Adnan Jašarspahić usmeno nakon završenog prvenstva također podnio neopozivu ostavku na mjesto u Upravnom odboru NK Bosna, Emir Vračo je to učinio i zvanično pismenim putem.

Poštovani, iz privatnih razloga ovom prilikom sa današnjim datumom podnosim ostavku na mjesto člana UO NK Bosna Visoko. Molim da provedete sve procedure kako bi se razriješio dužnosti, te da pokrenete proces brisanja mena kao ovlaštenog lica iz registra društva i udruženja. – naveo je Vračo

Podsjećamo, prilikom preuzimanja kluba u januaru mjesecu ove godine kao primarni cilj, sada već bivši UO NK Bosna, naveo je da će klub bez obzira na vrlo nezahvalnu poziciju na tabeli, rasut igrački kadar, bez trenera i opasnost od ispadanja iz lige sa fokusom isključivo na domaćim igračima izboriti opstanak i vratiti potrebnu stabilnost kakvu klub Bosninog renomea i zaslužuje. Obećano je ispunjeno, nakon čega su sva trojica podnijeli ostavke.

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE