I Radovlje uz Mirzu Ganića i pobjednički tim SDA Visoko

I RADOVLJE JE UZ MIRZU GANIĆA I POBJEDNIČKI TIM SDA VISOKO: Vidjeli smo sve vaše probleme, nije ni “započeto” a kamo li “završeno”!

Uprkos lošim vremenskim prilikama, večerašnji predizborni skup SDA Visoko mještani Radovlja su dočekali u velikom broju.

SDA Visoko predstavila je tim za pobjede, a prisutnima se obratio kandidat za Gradsko vijeće Munir Ibrišević, kao i kandidatkinja Emina Jusić.

Uz ovacije i sa nestrpljenjem vrijedni narod Radovlja dočekao je onog kojeg je narod i tražio – najboljeg! 

Aktuelni premijer ZDK i kandidat za gradonačelnika Mirza Ganić se obratio okupljenim mještanima, zahvalivši im se na dolasku s obzirom na kišu koja je pada cijelo vrijeme. 

Snažne poruke koje je uputio stanovnicima Radovlja su dočekane sa velikim odobravanjem:”U prethodnom periodu obišli smo Radovlje, vidjeli smo sve vaše probleme, nije ni “započeto” a kamo li “završeno”! Napominjem da je Vlada ZDK u prethodnom periodu osigurala sredstva za grijanje u školi u Radovlju, ali to kao ni ostali projekti niste mogli vidjeti na sada već privatnoj RTV Visoko!, koja bi trebala biti javni servis svih građana”.

Radovljani su tražili projekte koji nisu nikakva “nerealna i lažna obećanja” kako to tvrdi Amra Babić čime vijeđa ovaj narod, već vrlo realna i najosnovnija potreba koju su zaslužili u 21. stoljeću, a koje će Mirza Ganić zajedno sa svojim timom i narodom Radovlja provesti ako Bog da u djelo kao gradonačelnk Visokog. Sve ove osnovne potrebe Radovljana uvrštene su u  Izbornu platformu “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”: 

– Rekonstrukcija i asfaltiranje puta od Slatine do Tujlića,

– Rekonstrukcija i asfaltiranje puta u Maurovićima, Čakalovićima, Kalićima, Lisovu, Šahićima,

– Modernizacija javne rasvjete,

– Izgradnja kanalizacione mreže.

Mještani su sa zadovoljstvom dočekli ove vijesti i nakon pobjede na izborima kreće realizacija ovih projekata!

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

GO SDA Visoko