I Orašac je uz Mirzu Ganića!

I ORAŠAC JE UZ MIRZU GANIĆA!

Pobjednička atmosfera vladala je večeras na predizbornom skupu SDA Visoko u Orašcu.

Skup je počeo predstavljanjem kandidata za Gradsko vijeće Grada Visoko. U proteklom periodu realizovano je obećanje nosioca liste SDA za Gradsko vijeće Esada Semića i instaliran je mobilijar za dječije igralište u krugu područne škole za koje su mještani iskazali veliku zahvalnost.

Obraćanje premijera ZDK i kandidata za gradonačelnika Visokog Mirze Ganića dočekano je ovacijama. Prilikom obraćanja, Mirza Ganić je naglasio da su problemi MZ Orašac uvršteni u Izbornu platformu “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”, i da će nakon pobjede na izborima ako Bog da, ti problemi biti rješavani.

A, u Izbornoj platformi Orašac je našao mjesta za sljedeće projekte:

– rješavanje pitanja vodosnabdijevanja

– izgradnja kanalizacije

– izgradnja dječijeg igrališta u MZ.

“I sami smo iznenađeni interesom i brojem građana koji su došli kako bi osjetili pobjedničku atmosferu.

Važno je naglasiti da je skup protekao uz pridržavanje svih propisanih mjera zaštite od pandemije korona virusa. Mještani su se uvjerili da su svi njihovi zahtjevi našli mjesta u našoj Izbornoj platformi. Problemi koje ostavlja aktuelna vlast su zaista veliki, ali ja sam uvjeren da ćemo zajedno od ove mjesne zajednice napraviti mjesto za noramalan život kakav zaslužuju ljudi u 21. vijeku. Formula je jednostavna, sa pobjedom na predstojećim izborima, ide pravedna raspodjela sredstava za sve mjesne zajednice, kako bi osigurali ravnomjeran razvoj za sve stanovnike na području cijelog Grada Visoko. Nakon večerašnjeg skupa dobili smo snažnu podršku naroda za koju ćemo se našim predanim radom i odužiti”, kazao je Ganić

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

SDA Visoko