Humanitarna akcija “Kupite kilometare za liječenje dječaka Emira Buze”

Dragi prijatelji, svi vi koji ste željeli, a niste se uključili u prošlu humanitarnu akciju kupovine udžbenika za naše prvačiće, za vas imamo novu prilku. Esmin Brodlija i Eldin Omeragic ovaj put prodajemo svoja 42 kilometra, te sva prikupljena sredstva smo odlučili donirati za liječenje Emira Buze ( sin Almir Buza).
Već smo kontaktirali Emirovog oca, te nam je isti dao dozvolu za ovakav način prikupljanja sredstava. Što se tiče kilometara koje prodajemo radi se o 21 kilometar koji će Eldin istrčati na Sarajevo Sberbank Half Marathon 2018, te 21 koji ću ja istrčati na Banjalučkom noćnom polumaratonu.
Cijena jednog otkupljenog kilometra je 20KM ( možete se dogovoriti i otkupiti kilometar zajedno sa nekim. Isto tako gornja granica za otkup kilometra ne postoji ).
Ukoliko, pak, niste u mogućnosti da učestvujete finansijski, onda možete pomoći tako što ćete podijeliti ovu objavu, da je vidi što veći broj ljudi.
U cilju što bržeg prikupljanja novca, pozivamo vas da se javite u što kraćem roku, te ćete dobiti uputstva o načinu uplate sredstava za ovu akciju.
Nadamo se da ćete se odazvati u još većem broju nego li je to bio slučaj sa prošlom akcijom, te da ćemo skupa pomoći u spašavanju još jednog mladog života.
Unaprijed vam se zahvaljujemo, kako nas dva, tako i porodica dječaka Emira Buze!!!
Za sve detaljnije informacije možete kontaktirati brojeve telefona:
+38765888748, te +38761361863, oba broja dostupna su i na Viber.