Lokalne TemePozitivno VisokoHumanitarci sa Buka otplatili kredit vrijednosti 35.000 KM za majku i njena...

Humanitarci sa Buka otplatili kredit vrijednosti 35.000 KM za majku i njena dva jetima iz Visokog

Dobro ste pročitali, 35.000 KM  iznos kredita samohrane majke dva malena JETIMA je potpuno otplaćen. Ova majka suočila se sa iskušenjem zvani KREDIT i trebalo je da otplaćuje rate još 10 godina. Teško, preteško bi išlo, jer treba da podigne dvoje nejake dječice, djevojčicu od 3 i dječaka od 6 godina.  Zahvaljujući snazi armije dobrih insana, za samo 15 dana prikupljen je ovaj iznos. Hvala svima koji ste u ovim mubarek danima bili uz zabrinutu majku, onu koja se lavovski bori za svoje evlade. Zahvalna je Gospodaru na ovoj blagodati, ali kao da još ni sama nije svjesna da je ovo Njegova volja da ih obraduje onim što je dovila u tišini noći. Dobri ljudi, insani čistog srca, Svevišnjeg Tvorca molimo za uputu i zdravlje svih vas i vaših porodica, jer ovo dobro koje smo danas skupa odradili vidjet ćemo inshAllah kod našeg Gospodara! Allah vas sve volio!

Humanitarci sa Buka!

Visoko.co.ba/Humanitarci sa Buka

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE