Humanitarci sa Buka danas su posjetili Hatidžu, djevojčicu kojoj je neophodno liječenje u Turskoj

Napominjemo da su naši aktivisti prije par sedmica posjetili djevojčicu kojoj je ustanovljen tumor na mozgu. Tada su joj uručili 5.000 KM i za liječenje je bilo potrebno još novca. Zahvaljujući udruženju žena “Zlatne ruke Moštranke”, OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” Moštre, firmi Alma Ras, kao i Udruženju Mali ljudi velikog srca, prikupljena je potrebna suma novca. Zajedničkim snagama novac za liječenje je prikupljen, a Hatidža aBd 8. januara putuje u Tursku. Naši aktivisti danas su joj uručili još prikupljenih sredstava i poželjeli joj sretan i hairli put i boravak.
Molimo Uzvišenog Stvoritelja da se Hatidža izliječi i sa osmijehom i srećom da dočekamo njen povratak.
Humanitarci sa Buka

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.