BiHPromoHrskave Kent napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom

Hrskave Kent napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom

Kent napolitanke plod su dugogodišnjeg iskustva i tradicije u proizvodnji vafel proizvoda tešanjske kompanije AS. Danas su prepoznate kao brend u usponu i jedan su od najpoznatijih AS-ovih proizvoda. Ulaganjem u novu opremu, ova kompanija jeomogućila proizvodnju Kent napolitanki kontinuirane ivrhunske kvalitete.

Porast prodaje u BiH i izvozu

Pored domaćih polica, Kent napolitanke pune police trgovina i u Njemačkoj, Švedskoj, Austriji, Hrvatskoj, Americi iAustraliji. Uskoro će biti i na tržištu Crne Gore. Riječ je o kontinuiranim narudžbama zbog potvrde potražnje za ovim bh. proizvodom. Investicija u opremu, unaprijedila je kvalitet, a samim tim i zadovoljstvo potrošača i kupaca.

„ Kupovinom nove opreme za napolitanke, koju smo realizovali prije nekoliko mjeseci, na tržište izlazimo sa novom recepturom napolitanki koja dolazi u tri okusa: lješnjaki mlijeko, kremni namaz Maza i kombinacija čokolada i kakao. Vrhunska oprema omogućila je da se čitav proces odvija precizno, automatizovano i digitalno upravljano. Uposlenici na liniji sada rade na superviziji procesa proizvodnje i kontroli kvalitete. U toku jednog sata nova oprema napravi 350 kilograma napolitanke, a rad u dvije smjene osigurava da u toku jednog dana iz naše fabrike izađepo pet tona proizvoda spremnog za police bh. i regionalnihtrgovina“ – ističe Amira Ćeman, brend menadžer kompanije AS.

Originalne Kent napolitanke s Mazom – već namazano!

Nove Kent napolitanke odlikuju hrskavi vafel listovi i bogato punjenje koje zadovoljava čula i onih najvećih sladokusaca. Novitet u ovoj kategoriji su Maza napolitanke koje predstavljaju idealnu ekstenziju i nastavak „priče“ najpoznatijeg bh. kremnog namaza Maza. AS napolitanke možete naći na policama svih trgovina, a prve povratne reakcije potrošača dokazuju da je riječ o brendu koji će biti obavezan izbor deserta prilikom svake kupovine.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE