NaslovnicaBiHHorde zla por...

Horde zla poručile: Ne idemo u Banju Luku na proteste, ograđujemo se od tih izmišljotina

Nakon izjave ministra MUP-a RS Dragana Lukača da na skup dolaze navijačke grupe iz FBiH, srbijanski tabloid Alo objavio je da je riječ o Hordama zla iz Sarajeva koji u Banju Luku dolaze kako bi pravili nerede.

Horde zla danas su na svom Facebook profilu demantovale ove navode.

“Navijačka grupa Horde zla nije i nikada neće biti sredstvo za ostvarivanje nečijih ciljeva, pogotovo ne političkih. Notorna je laž da navijači Sarajeva idu u Banja Luku na proteste i da ruše bilo koga. Ovim putem poručujemo onima koji preko leđa Hordi zla žele prikupiti jeftine poene pred predstojeće izbore, da za tu rabotu moraju pokucati na neku drugu adresu. Dakle, ograđujemo se od svih izmišljotina koje su napisane i koje bespotrebno potpiruju mržnju i kaljaju ugled grupe koja egzistira 31 godinu. Narod ove države pozivamo da ne bude glup i ne nasjeda na ovakve besmislice, medije da se počnu baviti pametnijim stvarima od navijanja, a državne institucije i nadležne organe da se pozabave ubistvom Vedrana Puljića, za koje još uvijek niko nije odgovarao. Navijače ostavite na miru i ne petljajte nas u vašu mašinu za ispiranje mozgova”, poručile su Horde zla.

Istakli su da je njihova politika Sarajevo, a njihova stranka Horde zla.

Podsjećamo, veliki skup “Pravda za Davida” zakazan je za 5. oktobar u Banjoj Luci.

visoko.ba/klix

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.