NaslovnicaBiHHDZ BiH pozva...

HDZ BiH pozvao Vijeće ministara da žurno usvoji Nacrt proračuna

Iz HDZ-a BiH danas poziv Vijeću ministara. I to, da žurno usvoje Nacrt proračuna, koje im je Ministarstvo financija i trezora uputilo u petak.

Zanimljivo, da HDZ sada poziva na žurnost, dok je ranije sporost svojih kadrova opravdavao poštivanjem zakona i vladavine prava. U međuvremenu, oglasili su se iz Središnjeg izbornog povjerenstva BiH. Kažu da Nacrt proračuna ne predviđa dovoljno sredstava u odnosu na njihov zahtjev.

Naime, Nacrt proračuna koji bi se trebao naći pred ministrima predviđa oko 13 milijuna maraka za rashode SIP-a sukladno ranije izraženim potrebama od oko 12 i pol milijuna maraka za financiraje izbora.

No, iz SIP-a danas reakcija na predviđeni iznos. Sad im ni 13 milijuna nije dovoljno, treba im još 2 milijuna i 800 tisuća maraka.

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.