Hamza Alić u sjedištu ZDK

625

Članovi Vlade Zeničko-dobojskog kantona ugostili su, u četvrtak, bacača kugle Hamzu Alića, osvajača srebrene medalje na Evropskom prvenstvu u Goteborgu u Švedskoj, u pratnji predsjednika Atletskog kluba Zenica Suada Kaknje.

Premijer Plevljak, ministrice i ministri su čestitali Hamzi Aliću na vrhunskom rezultatu, kojim je ostvario i lični rekord 20,34 metra. Razgovaralo se i o podršci Hamzi Aliću u vidu stambenog zbrinjavanja, podršci Atletskom klubu Zenica, kao i podršci organizaciji Atletskog mitinga u Zenici. Vlada ZDK je jedinstvenog stava da se treba na adekvatan način zahvaliti Hamzi Aliću na spostskim uspjesima i promoviranju Zenice, Zeničko-dobojskog kantona i države Bosne i Hercegovine.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.