Halloween u Damaru!

Budi Muško Klub ,Udruženja “Damar omladine”,  i Lokalni tim Visoko Asocijacije srednjoškolaca u BiH uz podršku  Ministarstva magije organizuju  31.10.2018, sa početkom u 21:00h,  zastrašujući Halloween party.

Lokacija: Damar Omladine ( Zgrada Zvijezde, ulaz iza kina).

Bit će to događaj kojeg svaki pravi maskirani ili nemaskirani Halloween fan ne smije propustiti!

Začarana i posebno pripremljena za ovu noć je jedinstvena scarry zabava i noć koju ćete još dugo i dugo sanjati u vašim najgorim morama!

Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci dođite u Prostorije Udruženja “Damar omladine” i  zaplešite u noći kada  mjesec svojim punim sjajem osvjetljava podij.

U našem prostoru, koji ćemo pripremiti samo za vas,  izmjenjivati će se dobra muzika i scarry atmosfera, a na vama je samo da navučete svoje maske i budete što želite.

Svijetleće tikve  smiješiti će vam iz kutaka , lebdeće svijeće, pauci, metle krasit će jezive odaje našeg prostora uz usluživanje  otrovnih  pića koje će se posluživati na svakom dijelu šanka.

Na vama je samo da nas obradujete  originalnošću vaše maske i da se ne zapetljate u hrpu paučine koja vas očekuje na svakom koraku.

Obucite svoju tamnu odjeću, zacrnite lice, umaljajte se krvlju jer nećete zažaliti. Osim što će sve biti u Halloween stilu, očekuju vas i izbor za najbolju masku, te  DJ-a Modafinil  koji će cijelu noć biti tu za Vas. Dobru muziku  prekinut će povremeni vriskovi ili sablasni zvukovi kojima će vas naš Dj Modafinil  podsjetiti da je ipak sve moguće u Noći Vještica te da je pred vama jedan nadasve jezivo zabavan party.

 

Upad  na  party je igračka po vašem izboru, koje ćemo poslije dostaviti Dnevnom centru u Visokom ,a zarada od prodatih pića ide za finansiranje aktivnosti Lokalnog  tima  Visoko Asocijacije srednjoškolaca u BiH.

Vidimo se na straaaaašnom partiju!

P.S Parking za metle je osiguran, a letimreža radi do ponoći.