Halloween party 31. oktobra – V.I.P. pub

Damar i Bogda, uz podršku Ministarstva magije, organizuju 31.10.2019, sa početkom u 20:00h, zastrašujući Halloween party.

Lokacija: V.I.P. pub!!!!

Bit će to događaj kojeg svaki pravi maskirani ili nemaskirani Halloween fan ne smije propustiti!

Začarana i posebno pripremljena za ovu noć je jedinstvena scarry zabava i noć koju ćete još dugo i dugo sanjati u vašim najgorim morama!

Vještice, demoni, trolovi, zombiji, vražice, vampiri i čarobnjaci dođite u V.I.P. pub i zaplešite u noći kada mjesec svojim punim sjajem osvjetljava podij.

U našem prostoru, koji ćemo pripremiti samo za vas, izmjenjivati će se dobra muzika i scarry atmosfera, a na vama je samo da navučete svoje maske i budete što želite.

Svijetleće tikve smiješiti će vam iz kutaka , lebdeće svijeće, pauci, metle krasit će jezive odaje našeg prostora uz usluživanje otrovnih pića koje će se posluživati na svakom dijelu šanka.

Na vama je samo da nas obradujete originalnošću vaše maske i da se ne zapetljate u hrpu paučine koja vas očekuje na svakom koraku.

Obucite svoju tamnu odjeću, zacrnite lice, umaljajte se krvlju jer nećete zažaliti. Osim što će sve biti u Halloween stilu, očekuju vas i izbor i nagrada za najbolju masku, te za DJ pultom Ajbro Oman koji će cijelu noć biti tu za Vas. Dobru muziku prekinut će povremeni vriskovi ili sablasni zvukovi kojima će vas Ajbro Oman podsjetiti da je ipak sve moguće u Noći Vještica te da je pred vama jedan nadasve jezivo zabavan party.

Upad na party je FREEEEE!!!!!

Vidimo se na straaaaašnom partiju!

P.S Parking za metle je osiguran, a letimreža radi do ponoći.