Lokalne TemeKulturaFOTO / Halid Bešlić koji nastupa u Visokom 25. jula sinoć “prekucao”...

FOTO / Halid Bešlić koji nastupa u Visokom 25. jula sinoć “prekucao” Ljubljanu

U glavnom gradu Slovenije legenda bh. muzike, Halid Bešlić sinoć je održao spektakularan koncert. Jedna je to u nizu potvrda da se radi o velikoj zvijezdi narodne muzike i velikoj bh. muzičkoj legendi.

Halid Bešlić će u okviru “Visočkog ljeta 2023” nastupiti i u Visokom, a koncert je zakazan za 25.07. Prije koncerta Halida Bešlića Visočani, a i svi posjetioci iz regiona imat će priliku gledati i slušati nastupe Željka Samardžića (22.07.), Bombaj Štampe (22.07.), Letu Štuke (23.07.) i Mostar Sevdah Reunion (24.07.).

Podsjećamo mjesec dana ranije u Parku Ravne također slijedi bogat muzički program koji otvara Crvena Jabuka nastupom 23.06., zatim Milica Todorović 24.06., i grupa Zoster 25.06.2023.godine.

Visoko, Gradska uprava i Arheološki park Bosanska piramida Sunca za sve pomenute događaje je obezbjedila besplatan ulaz.

 

 


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE