Gregor Jurišić opet na Dekanovoj listi, najbolji prosjek ocjena 9.69, na dodiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta

U sklopu obilježavanja 65 godina od osnivanja Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (UNSA) sinoć je u Sarajevu upriličena centralna svečanost, čiji su sudionici svjedočili brojnim postignućima ove respektabilne visokoškolske institucije, prepoznatljive u regionalnim i međunarodnim okvirima.

Na ovoj svečanosti Visočanin Gregor Jurišić opet se našao na Dekanovoj listi sa najboljim prosjekom ocjena 9.69 na dodiplomskom studiju Ekonomskog fakulteta.

Prema Webometrics-u, sistemu koji ocjenjuje univerzitete širom svijeta prema WEB aktivnostima, Ekonomski fakultet UNSA rangiran je na respektabilno 390. mjesto, među 400 najboljih poslovnih škola u svijetu.

 

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.