Lokalne TemePozitivno VisokoGradska uprava Visoko / Prihvata se inicijativa Esada Semića za izgradnju Hitne...

Gradska uprava Visoko / Prihvata se inicijativa Esada Semića za izgradnju Hitne pomoći u Visokom

Gradska uprava Visoko donijela je Stav povodom incijative vijećnika Esada Semića, koja je upućena na 27. sjednici Gradskog vijeća Visoko održanoj 27.04.2023. godine, a koja se odnosi na izgradnju/adaptaciju zgrade Hitne medicinske pomoći u Visokom, za čiju će izgradnju sredstva obezbijediti privrednici Grada Visoko.

Služba je razmotrila istu:

Prihvata se incijativa vijećnika Esada Semića, uz napomenu da je izgradnja/adaptacija zgrade Hitne medicinske pomoći u Visokom neophodna, kako bi se poboljšali uslovi rada i pružila kvalitetna medicinska pomoć za sve građane.

 

Služba za boračko-invalidsku zaštitu i društvene djelatnosti


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE