Gradska biblioteka Visoko: Uskoro radionice za učenike osnovnih i srednjih škola

Riječ ‘’raspust’’ u svom korijenu ima raspuštanje, jel’ tako? A mi nekako razmišljamo kako da baš raspust učinimo pogodnim za okupljanje, i to kvalitetno, sadržajno, a nimalo dosadno. Zato ćemo učenicima osnovnih i srednjih škola ponuditi mogućnost da prisustvuju izuzetno zanimljivim radionicama čiji smo sadržaj pažljivo birali.

Tako ćemo za djecu uzrasta od 9 do 13 godina organirati radionicu pod nazivom ‘’1001 izum istočne civilizacije’’ u okviru koje će se, kroz zanimljive eksperimente, učesnici upoznati sa doprinosom Istoka svjetskoj civilizaciji. Radionice će se održati 14., 16., 21. i 23. januara sa početkom u 11 sati. Obavezno je prisustvo na sve četiri radionice kako bi ciklus bio upotpunjen. Broj mjesta je ograničen.

Za uzrast od 12 do 17 godina također organiziramo četiri radionice koje će za cilj imati povećanje svijesti o sebi i svijesti o emocijama, istraživanje vlastitih kreativnih potencijala, aktiviranje imaginacije i otpuštanje stresa i napetosti.

Termini ovih radionica su 15., 17., 22. i 24. januar sa početkom u 14 sati.

Više informacija donosimo do kraja sedmice, a druženju se već radujemo!

 

Visoko.co.ba/Gradska biblioteka Visoko Facebook page

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.