NaslovnicaLokalne TemeGradonačelnik...

Gradonačelniku Mirzi Ganiću uručena zahvalnica Streljačkog kluba „Visoko“

Gradonačelnik Grada Visoko Mirza Ganić danas je ugostio predstavnika Streljačkog kluba „Visoko“ Nijaza Šahinovića. Bila je ovo prilika za razgovor o prošlogodišnjim rezultatima ovog visočkog sportskog kolektiva, kao i budućim takmičenjima i planovima koje imaju u SK „Visoko“. Protekle sedmice održana je i Skupština ovog kluba na kojoj je posebna zahvalnica dodijeljena Gradskoj upravi Visoko i gradonačelniku Mirzi Ganiću za nesebičan doprinos u radu kluba, pa je ovom prilikom Nijaz Šahinović uručio i zahvalnicu gradonačelniku Mirzi Ganiću.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.