Lokalne TemeGradonačelniku Mirzi Ganiću uručena zahvalnica Streljačkog kluba „Visoko“

Gradonačelniku Mirzi Ganiću uručena zahvalnica Streljačkog kluba „Visoko“

Gradonačelnik Grada Visoko Mirza Ganić danas je ugostio predstavnika Streljačkog kluba „Visoko“ Nijaza Šahinovića. Bila je ovo prilika za razgovor o prošlogodišnjim rezultatima ovog visočkog sportskog kolektiva, kao i budućim takmičenjima i planovima koje imaju u SK „Visoko“. Protekle sedmice održana je i Skupština ovog kluba na kojoj je posebna zahvalnica dodijeljena Gradskoj upravi Visoko i gradonačelniku Mirzi Ganiću za nesebičan doprinos u radu kluba, pa je ovom prilikom Nijaz Šahinović uručio i zahvalnicu gradonačelniku Mirzi Ganiću.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE