Gradonačelnik Visokog neće više da trpi …

GRADONAČELNIK VISOKOG NEĆE VIŠE DA TRPI: PROTIV KOGA ĆE SUTRA PODNIJETI KRIVIČNU PRIJAVU?

Gradonačelnik Visokog, Mirza Ganić, na svojoj Facebook stranici oglasio se vezano za napade koje svakodnevno trpi tokom svog rada.

Kako i sam naslov kaže “Pobijedili smo zlo, ali oni nisu pobijedili zlo u sebi” jasno je da aludira na bivšu vlast a što je potvrdio i u nastavku statusa “..iza njega stoji osoba koja je bliska gubitnici lokalnih izbora..”.

Zbog svega će, kako je naveo, sutra podnijeti krivičnu prijavu u Policijskoj stanici Visoko.

O čemu se radi pročitajte status koji prenosimo bez intervencija:

Sinoć je lažni profil Arif Zerdo plasirao jednu veliki potvoru protiv mene i na taj način udario na mene, moj integritet i čast moje porodice.

Sve što je napisao ovaj lažni “Zerdo” je velika laž i obzirom da se radi o montiranim pričama pokazuje koliko šizofrena osoba trebaš biti da bi mogao ovo i pomisliti, a kamo li javno napisati.

Pregledom objava lažnog profila Arif Zerdo primjetit ćete da je isti opsjednut sa mnom (konstantno laže i izmišlja priče) i da iza njega stoji osoba koja je bliska gubitnici lokalnih izbora. Strašno je čime se služe, i još strašnija je mržnja koju javno ispoljavaju. Ima tu svega, ali najviše zabrinjava šovinizam koji ispoljavaju prema svima koji dolaze iz SDA.

Sutra ću ako Bog da u policijskoj stanici Visoko podnijeti krivičnu prijavu protiv ovog lažnog profila, kako bih službeno dobio IP adresu radi sudskog procesa kojeg planiram pokrenuti.

Posljedice ovakve objave su udar na integritet, ličnost i čast Mirze Ganića, kao i pokušaj udara na integritet i čast nekoliko porodica i nanošenje boli porodicama koje su vezane za sve spomenute u ovoj izmišljenoj priči!

Bojte se Allaha dž.š. jer smutnju na zemlji sijete‼️

Elvir Ganic, Ganna Ganic, Eldar Edi Dedić, Edis Hasandic su takođ lažni profili s istog izvora.

hayat.ba