Lokalne TemeGradonačelnik Visokog Mirza Ganić ugostio Semira Efendića

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić ugostio Semira Efendića

Gradonačelnik Visokog Mirza Ganić danas je u svom kabinetu ugostio Semira Efendića, načelnika općine Novi Grad Sarajevo. Čelni ljudi Visokog i sarajevske općine Novi Grad razgovarali su o aktuelnim zbivanjima, problemima s kojima se suočavaju stanovnici ove dvije lokalne zajednice, ali i brojnim projektima koji su aktuelni i u fazama realizacije.

– Zadovoljstvo je bilo sresti se i razmijeniti ideje i mišljenja s načelnikom najveće sarajevske općine. Razgovarali smo o aktuelnim temama, ali i mogućnostima saradnje, razmjene ideja i, što je najbitnije, o mogućnostima kako unaprijediti kvalitet života naših stanovnika. Sličnost između naše dvije lokalne zajednice se ogleda u velikoj podršci koju pružamo razvoju privrede i poljoprivrede, a među temama se našao i aerodrom u Visokom, te razvoj turizma, jer znamo da je Visoko u turističkoj ekspanziji, a i općina Novi Grad Sarajevo bilježi veliki broj turista, kao i velika ulaganja u taj industrijski sektor. – kazao je nakon sastanka gradonačelnik Mirza Ganić.

Visoko.co.ba/FB Mirza Ganić


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE