Lokalne TemeGradonačelnik Mirza Ganić: Zajednički iftar u Službi hitne medicinske pomoći

Gradonačelnik Mirza Ganić: Zajednički iftar u Službi hitne medicinske pomoći

Kako je na svojoj facebook stranici objavio gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, u srijedu je u Službi hitne medicinske pomoći pri Domu zdravlja Visoko organizovan zajednički iftar, a kojem su prisustvovali i predstavnici Gradske uprave Visoko na čelu sa gradonačelnikom Ganićem.

“U mjesecu ramazanu bilo je mnogo druženja i iftara, ali ovaj večerašnji iftar i druženje s našim vrijednim medicinskim radnicima u Službi hitne medicinske pomoći vrijedi objaviti i narodu pokazati tim koji se brine za naše zdravlje u hitnim situacijama. Ovo je četvrta godina kako se iftarimo i družimo zajedno. Vrijedni, dragi i profesionalni”, poručio je Ganić.


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE