NaslovnicaLokalne TemeGradonačelnik...

Gradonačelnik Mirza Ganić: Realizovani radovi u Dubočcu i Donjoj Zimči

Kako je na svojoj oficijelnoj facebook stranici objavio gradonačelnik Visokog Mirza Ganić, nakon sanacije puta u Dubočcu izvršena je i modernizacija javne rasvjete, tako što su postavljene led svjetiljke, a sve u cilju bolje osvijetljenosti ove dionice, jer veliki broj pješaka koristi istu. Također, u utorak je asfaltiran dio trotoara u Donjoj Zimči, a važnost realizacije ovog projekta ogleda se u potrebi osiguranja adekvatnog pješačkog pristupa džamiji, ali i poslovnim objektima i domaćinstvima koja se nalaze na ovom lokalitetu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.