Lokalne TemeGradonačelnik Mirza Ganić: "Prošlost nećemo zaboraviti"

Gradonačelnik Mirza Ganić: “Prošlost nećemo zaboraviti”

U okviru priprema za obilježavanje godišnjice pogibije Zlatnog ljiljana Gazibera Nedžada i Marša “Putevima transporta naoružanja opkoljenom Sarajevu” Grad Visoko u saradnji sa mještanima pokrenuo je aktivnosti na sanaciji putne komunikacije Ratkovci (MZ Kralupi) – Zenik (MZ Rakovica-Ilidža).

Gradonačelnik Mirza Ganić je obišao radove i izrazio svoje zadovoljstvo i zahvalnost vrijednoj ekipi građana koji nisu žalili svoje vrijeme i snagu da ovaj put učine širim i boljim.

“Cilj nam je ovu putnu komunikaciju učiniti prohodnom kako bi omogućili našem narodu da prisustvuju pomenutim događajima koji su bitni za odbranu naše države”, rekao je gradonačelnik Ganić.

Gradonačelnik Ganić obišao je cijelu dionicu kako bi bio siguran da je sve urađeno shodno definisanom planu, te kazao da će osigurati finansijska sredstva MZ Goduša za pripremu vojničkog graha za sve učesnike marša.

Visoko.co.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE