Lokalne TemeCrna HronikaGradonačelnik Mirza Ganić: Podnio sam krivičnu prijavu protiv lažnog profila “Crvenokosica Visoko”...

Gradonačelnik Mirza Ganić: Podnio sam krivičnu prijavu protiv lažnog profila “Crvenokosica Visoko” i njenog vlasnika sa jasnim dokazima

Prilikom nedavne posjete ministru FUP-a podnio sam krivičnu prijavu, jer sam najavio da je vrijeme da se počnemo boriti i protiv psihopata koji koriste prikrivene lažne profile na društvenim mrežama za vrijeđanje, izmišljanje i širenje svake vrste mržnje i zla prema drugim i drugačijim.

Naime, od preuzimanja mandata do danas kontinuirano sam izložen fabrikovanju laži od strane lažnih profila, a najviše od profila “Crvenokosica Visoko”.

Kao građanin ove zemlje stičem dojam da ista poziva na linč mene kao građanina, oca, supruga, sina, mene kao gradonačelnika, iznosi neistinite podatke, te lažira informacije i podatke, koristeći svoj položaj državnog službenika, a često i službene informacije iz Gradske uprave, koje potom, sa mržnjom i namjerom da me diskriminiše i vrijeđa, krivo prezentuje i plasira javnosti.

Na ovaj način ugrožava sigurnost mene i moje porodice, ali i drugih osoba iz moje neposredne blizine, jer ovakvim nerazumnim ponašanjem, iznošenjem laži, montiranjem slika i pokušajem bacanja ljage na moje ime izaziva negativne reakcije kod drugih korisnika društvenih mreža s jasnim ciljem dezavuisanja javnosti u korist politike koju su Visočani prije tri godine na izborima poslali u prošlost ocijenivši je kao lošu što je pokazao i konačni izborni rezultat.

Mandat gradonačelnika su mi povjerili građani Visokog i sve dok je tako radit ću u interesu svih građana našeg grada ali ću se i nastaviti boriti protiv recidiva osmogodišnje nametnute diktature i zla!


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE